Welkom bij Leonis Schoentechniek

Ik ben Trix van Leeuwe en in 2012 studeerde ik af aan de Fontys Hogeschool voor Podotherapie in Eindhoven. Daarbij ben ik gespecialiseerd in medical taping, dryneedling en manuele therapie aan de onderste extremiteiten. 

Orthopedisch schoentechnoloog
Naast podotherapie blijf ik constant zoeken naar uitdagingen in het vakgebied. “In de zomer van 2020 heb ik daarom de opleiding orthopedisch schoentechnoloog afgerond. Deze studie heb ik gevolgd om mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Mijn doel is dat mensen klachtenvrij en beter kunnen lopen en bewegen en het kunnen aanmeten van schoenen helpt daarbij.”

Persoonlijk
“Het persoonlijk contact met mensen vind ik erg belangrijk. Dat mensen steeds het zelfde gezicht zien als ze naar de praktijk komen, zorgt ervoor dat ik met hen een band kan opbouwen en dat is belangrijk voor een goed eindresultaat.” Bij Leonis Schoentechniek zijn de lijntjes kort tussen de verschillende zorgspecialisten. “Hierdoor krijgt de cliënt de optimale zorg waar we met elkaar naar streven.”

Leonis Orthopedische Schoentechniek werkt samen met Footmore Podotherapie. Deze samenwerking maakt het mogelijk om cliënten van de beste zorg te voorzien.

“Het persoonlijke contact met mensen vind ik erg belangrijk. Dat mensen steeds hetzelfde gezicht zien als ze naar de praktijk komen, zorgt ervoor dat ik met hen een band kan opbouwen en dat is belangrijk voor een goed eindresultaat.”

Trix van Leeuwe

Waarom Leonis Orthopedische Schoentechniek?

Laagdrempelig

Leonis Schoentechniek is benaderbaar. Wij werken vanuit de de visie dat persoonlijk contact belangrijk is .

Kwaliteitszorg

Door korte lijntjes tussen verschillende zorgspecialisten krijgt de cliënt de optimale zorg.

Deskundig

Opleidingen en ervaring binnen het vak zorgen voor de deskundigheid die noodzakelijk is voor de beste resultaten.

Reviews

sanne van den broeksanne van den broek
11:10 08 Jul 23
Marion DoreleijersMarion Doreleijers
19:12 13 Jun 23
Charlotte Van Het HofCharlotte Van Het Hof
19:12 13 Jun 23
Ik ben heel professioneel geholpen. Door de hulp van Trix kan ik weer pijnvrij lopen.
Lonneke SoetensLonneke Soetens
18:15 13 Jun 23
Huub van LeeuweHuub van Leeuwe
17:20 13 Jun 23
js_loader