Aangenaam kennis te maken

Ik ben Trix van Leeuwe en in 2012 studeerde ik af aan de Fontys Hogeschool voor Podotherapie in Eindhoven. Daarbij ben ik gespecialiseerd in medical taping, dryneedling en manuele therapie aan de onderste extremiteiten.

Orthopedisch schoentechnoloog

Naast podotherapie blijf ik constant zoeken naar uitdagingen in het vakgebied. “In de zomer van 2020 heb ik daarom de opleiding orthopedisch schoentechnoloog afgerond. Deze studie heb ik gevolgd om mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Mijn doel is dat mensen klachtenvrij en beter kunnen lopen en bewegen en het kunnen aanmeten van schoenen helpt daarbij.”

Persoonlijk

“Het persoonlijk contact met mensen vind ik erg belangrijk. Dat mensen steeds het zelfde gezicht zien als ze naar de praktijk komen, zorgt ervoor dat ik met hen een band kan opbouwen en dat is belangrijk voor een goed eindresultaat.” Bij Leonis Schoentechniek zijn de lijntjes kort tussen de verschillende zorgspecialisten. “Hierdoor krijgt de cliënt de optimale zorg waar we met elkaar naar streven.”

Leonis Orthopedische Schoentechniek werkt samen met Footmore Podotherapie. Deze samenwerking maakt het mogelijk om cliënten van de beste zorg te voorzien.