Aandoeningen

Er zijn veel voetproblemen en (voet)aandoeningen die ervoor zorgen dat je bij een podotherapeut komt en/of die ervoor zorgen dat aangepaste schoenen noodzakelijk zijn. Deze problemen kunnen van tijdelijke aard zijn, maar ook zeker langdurig of zelfs permanent zijn. Aangepaste schoenen zijn in dit soort situaties meer noodzaak dan luxe. 

Kijk ook eens op deze pagina's

Verzekering

Wil je meer weten over wat er wel en niet vergoed wordt vanuit jouw verzekering? Lees dan snel verder.

Contact

Kom je het liefst zo snel mogelijk met ons in contact? Klik dan op de onderstaande knop en maak een afspraak!

Diensten

Wil je meer weten over wat Leonis Orthopedische Schoentechniek voor jou kan betekenen?

Veelvoorkomende aandoeningen

Er zijn problemen van de voeten die wij erg vaak voorbij zien komen. Denk hierbij aan eeltvorming, doorgezakte voeten, een likdoorn en ingegroeide teennagels. 

Maar wij zien meer problemen.

Overige aandoeningen

Buiten de problemen die wij vaak tegenkomen, zijn er ook vele andere problemen die kunnen ontstaan rondom voeten. Denk hierbij aan beenlengteverschil, een klapvoet of een oedeem. Op de onderstaande pagina zie je verschillende andere voorkomende problemen waar Leonis jou bij kan helpen en ondersteunen. Het is goed mogelijk dat jij jouw klachten op deze pagina tegenkomt.

Kijk of jouw probleem hier ook tussen staat

Ziektebeelden

Het is mogelijk dat er een ziektebeeld aan de grondslag van jouw voetproblemen ligt. Ook daar zijn wij mee bekend. Denk hierbij aan reuma, diabetes en artrose. Maar het is ook goed mogelijk dat er sprake is geweest van een beroerte (CVA) en dat daar problemen door zijn ontstaan.